inreda/färgsätta

Det jag tycker är så roligt med inredning är att man verkligen kan skapa magi genom komposition och färgsättning. Att skapa ett visuellt flow som ger hemmet en helande effekt. Jag älskar när man kan känna harmoni och följsamhet mellan rummen och för mig som inredare är det min uppgift att skapa just harmoni för den/de som ska bo där - oavsett stil. 

Nyanserna i färgsättningen är en oerhört viktig del av det som gör en inredning platt eller ger ett djup. För att skapa djup i en inredning behöver man arbeta med kontraster, för att få den dramaturgiska biten på plats. Den som känns inspirerande och livfull, samtidigt som den skapar ett vilsamt intryck. Eller så väljer man att arbeta med samma färg i olika textrur och närliggande nyanser. Det ger elegans såväl som lugn och ett behagligt flow. 

 

Jag älskar att skapa lyxig och stilfull inredning och är faktiskt grym på att skapa interiörer som ser dyra ut men på ett kostnadseffektivt sätt. Jag tänker gärna hållbart, så att blanda inredningsdetaljer från Blocket och Market med nyköpta saker i varierande prisklasser, ger mina kunder ett vackert hem på ett hållbart och ekonomiskt sätt. Jag arbetar såväl som personal shopper som inredare när jag arbetar med mina inredningsuppdrag, för det krävs oftast ett rejält detektivarbete att hitta rätt saker när man tänker vintage.

Mina inredningsuppdrag spänner ifrån bara ett rum till hela hus. Färgsätta, projektleda och inreda nybyggnationer. Projektledning och design av exteriör för bostadsrättsförening, - till att inreda Malous "efter 10 studio" i tv.

Klicka på knappen nedan om du vill se några tidigare referenser.