referenser

ett axplock av nöjda kunder

Namnlös design (14).png

ANNAS & KRISTERS RADHUS

"Lili har med stort engagemang och lyhördhet, lyckats skapa en harmonisk helhetskänsla i vårt hem. Hon har med sprudlande energi och fingertoppskänsla verkligen lyckats fånga våra önskemål att känna ett trivsamt lugn och harmoni i hemmet. Vi är så nöjda"! 

Namnlös design (14).png

ANNICAS FLYTT TILL
GÄRDET

"Lili hjälpte mig med min flytt och att organisera och inreda mitt nya hem. Efter ett år vet jag fortfarande exakt var allting finns och jag trivs så fantastiskt bra! Behöver du hjälp att organisera ditt hem, så finns det ingen bättre än Lili"! 

Namnlös design (14).png

S-E´s
WALK IN
CLOSET

"Lilis arbete med att organisera upp min walk in closet, hjälper mig äntligen att se mina saker tydligare och hålla ordning!

Det är både enklare och roligare! 

Jag rekommenderar henne varmt".

Namnlös design (14).png

ANKIS
SKAFFERI
PÅ LANDET

"Vi är en stor familj och alla älskar att vara ute på landet, vilket gör att vi är många som rör oss i köket. Det har varit svårt att hålla ordning i skafferiet, men med Lilis tydliga organisation, är det plötsligt hur enkelt som helst! Jag borde gjort det här tidigare"!

Namnlös design (14).png

ANNICAS
GARDEROB 
I HALLEN

"När det var dags att optimera förvaringen i hallen, var det en självklarhet att anlita Lili igen, då hon tidigare hjälpt mig med min flytt. Plötsligt har allt en plats och allt får plats. Jag njuter varje dag av min organiserade hall".