om mig

Lili Öst organiserad.nu

Sedan jag var liten har jag älskat att rensa, organisera, skapa strukturer och se till att allt har sin plats. Som mamma till två barn och sedan också del av två familjer som skulle bli en, där vi plötsligt hade fyra barn har jag övat mycket på att skapa strukturer som alla i familjen kan hålla - och som håller över tid.

I vårat stressade samhälle, där vi jobbar mycket, kanske inte har så mycket fritid och där dessutom kanske du och din ev partner arbetar hemifrån, är det viktigare än någonsin att allt har sin plats i hemmet. För att slippa lägga massa onödig tid på att leta efter det man behöver. Slippa känslan av stress som ofta kommer när det är stökigt runt omkring oss och för att slippa de onödiga bråk som lätt uppstår när det är kaos och oreda.

Jag har parallellt med min faeblesse för att organisera, även alltid älskat inredning, färg, form och komposition. Är utbildad dekoratör i botten och har sedan 2006 arbetat som inredare och även med homestyling inför försäljning.

 

 

 

 

 

Jag tänker att förvaring inte bara ska vara praktisk, utan att det även ser smakfullt, inbjudande och välorganiserat ut. När jag har det vackert omkring mig såväl i hemmet som i skåp och lådor mår jag bra och känner ett lugn. Och det är den känslan som jag älskar att ge vidare till mina kunder. Hoppas jag även får möjligheten att ge den vidare till dig!