radhus älta

hemma hos anna & krister

Den här familjen har jag fått förtroendet att arbeta med över tid. Småbarnsåren var över och de ville satsa på sig själva och uppgradera radhuset så det passade dem var de befinner sig nu i livet. Ett otroligt roligt arbete som både kunden och jag känner oss väldigt nöjda med.

 

En av de saker som jag tänker är viktigt när det gäller inredning är att man ska kunna se in i närliggande rum och känna att det finns en röd tråd i både färgsättning och val av möblemang, ett lugn och ett positivt flow. Här hade det mer blivit så att man gjorde åtgärder löpande efter familjens behov, som inte var förankrade i varandra. Resultatet blev en osammanhängande look utan något som band ihop inredningen. Ett perfekt utgångsläge! Vi bjuder på några bilder från det nedre våningsplanet. Bör tilläggas att kunden hade påbörjat sitt rensningsarbete när jag tog förebilderna...

från det här

till det här

före
före
före
före
före
före

till det här

efter
efter
efter
efter
efter
efter