referenser

nöjda kunder värmer hjärtat

Jag arbetar egentligen på samma sätt i alla mina skrå, - med utgångspunkten att min kund, klient, åhörare, läsare och lyssnare ska få med sig några riktigt värdefulla insikter av det jag ger ut, som kan skapa en positiv förändring i deras liv. I det lilla såväl som i det stora. Jag tänker att jag har en stor behållning av att jag har mina olika ben, för de adderar till varandra och hjälper mig ständigt att lyfta blicken och se bortom. Bortom det som ÄR. 

 

+ Det är en oerhörd vinning att vara inredare i botten när jag håller på med organisering, för det gör att jag har ett tränat öga för färg, form och komposition i mitt organisationsarbete.

+ Det är en enorm vinning att jag arbetar som coach inom personlig utveckling när jag arbetar med rensning och organisering, då det till stor del handlar om att bryta mönster som inte leder oss till våra önskade resultat och skapa nya som gör det.

 

+ Och det ger mig en enorm vinning att jag har arbetat sceniskt de senaste nästan 40 åren, för det har lärt mig att läsa människor, och vara lyhörd för hur jag kan möta deras behov för att nå in i deras hjärta. 

För, för mig handlar både coaching, organisering, rensning och inredning om att skala av det som ligger ivägen för att vi ska må riktigt bra. För mig är det viktigt att organiserad.nu står för hjärtlighet - kvalitet - hållbarhet och inspiration. Jag hoppas jag får möta dig. Tills dess - önskar jag dig - i dina ögon, det bästa!